BBT Group heeft, middels een van onze partners Buyten Staalbouw, een compleet programma steigers, ladders en trappen dat voldoet aan de strengste eisen van normen en wetgeving, in het assortiment.
De BBT group heeft tot doel om professioneel advies aan gebruikers te verschaffen omtrent beleidsbesluiten en beleidsregels, met name bij werken op hoogte. Dit om zoveel mogelijk de veiligheid van gebruikers te borgen. Vanuit onze expertise geven wij u vakkundig advies over welk type en soort klimmaterialen het beste bij de gebruiker past.
Een van onze partners, TDS, is de grondlegger van de wetgeving omtrent jaarlijkse keuring van klimmaterialen. Daarnaast vervult TDS nog steeds een adviserende rol bij o.a het opleidingsinstituut STE (Scaffold Training Europe) dat mensen opleidt tot keurmeester van klimmaterialen en heeft TDS lange tijd deel uitgemaakt van de technische commissie binnen de VSB en Komo Klimkeur.

Diverse productontwerpen die de veiligheid ten goede komen zijn ontwikkeld door TDS. Het conische HT pensysteem, wat past op diverse merken is ontworpen om een maximale veiligheid bij montage en demontage te verkrijgen. Inmiddels wordt de ASC HT steiger door veel bedrijven ingezet. Werkstellingen, conische pensystemen voor steigers en de laddergrip zijn door ons, als specialist op dit gebied, ontwikkeld.

Zijn de standaard verkrijgbare materialen voor u niet afdoende? Dan brengt de BBT Group met haar expertise veelal de oplossing! Binnen onze afdeling special products staan gecertificeerde medewerkers klaar om de wensen van onze klanten in te vullen en problemen op te lossen.

BBT Group geeft vrijblijvend professionele uitleg en persoonlijke adviezen aan bedrijven en gebruikers die belang bij veilig werken met klimmaterialen hebben. Dit doen wij om uw medewerkers zo veilig mogelijk te kunnen laten werken want hun belangen staan bij ons centraal.
Wilt u ons assortiment bekijken? Klik dan hier voor een overzicht op de site van Buyten Staalbouw.

Copyright 2014 BBT group B.V       |       design & development by KOWdesign.