Bij het verhogen van galerij- of balkonvloeren komt het vaak voor dat het hekwerk met betrekking tot de hoogte niet meer voldoet aan de eisen van het bouwbesluit.

BBT Group B.V. kan hiervoor een oplossing bieden door het aanbrengen van een leuningverhoog systeem welke is vervaardigd uit duurzaam nylon waarin een RVS of aluminium buis wordt bevestigd. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de verhoger uit te voeren in RVS of aluminium. Alle versies kunnen desgewenst in specifieke kleur gespoten of gepoedercoat worden.

De leuningverhoger wordt eenvoudig op de bestaande hekwerken gemonteerd door middel van klemschalen. Hiermee wordt het bestaande hekwerk 15 cm verhoogd zodat het geheel weer aan de eisen van het bouwbesluit voldoet.

Voor bijna iedere situatie hebben wij wel een passende oplossing, zowel in kunststof, rvs, aluminium of staal.

Wanneer het niet mogelijk blijkt om de leuningverhoger toe te passen, is de BBT Group de partij om de hekken geheel te renoveren of te vernieuwen. Ook voor kleine series bent u bij ons aan het juiste adres. De leuningverhogers kunnen wij toepassen in elke gewenste Ral kleur.

>> klik hier om onze brochure te downloaden.

Copyright 2014 BBT group B.V       |       design & development by KOWdesign.