De PVC vloer- en wandtegel van de BBT group B.V. is een zeer slijtvaste tegel, voorzien van een antislip profiel. Voor het BBT vloer- en wandsysteem wordt gebruik gemaakt van tegels vervaardigd uit hoogwaardig zuiver PVC. Ze zijn vrij van zware metalen, reproduceerbaar in zuiverheid van nieuw, voorzien van een goede antisliplaag (ook onder natte omstandigheden) en over vrijwel iedere bestaande ondervloer te leggen.
De compact en gesloten kwaliteit van de tegels resulteert in een vloer of wand die zeer goed reinigbaar is. De wandtegel is perfect glad terwijl de vloertegel een zeer lichte structuur heeft die zorgt voor een mooie uitstraling maar geen afbreuk doet aan de reinigbaarheid.

Door gebruik te maken van een speciale lijmkit kunnen de tegels over vrijwel elke bestaande wand geplaatst worden. Het productieproces, dat door een hoogwaardig kwalitatieve productlijn wordt uitgevoerd, voldoet aan de PBV- en HACCP normen. Bij dit proces wordt geen gebruik gemaakt van gerecycled PVC. Met PVC-tegels ontstaat er een hygiƫnische stootvaste wandafwerking zonder beschadigingen die wel voorkomen bij keramische tegels. Het ontbreken van klassieke voegen is ook een voordeel met betrekking tot hygiƫne-eisen.

Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de BBT tegel uitstekend toegepast kan worden in o.a. restaurants, keukens, slagerijen, bakkerijen, garagebedrijven, werkplaatsen, magazijnen, zwembaden, kantines en bijvoorbeeld toiletruimtes.

>> klik hier om onze brochure te downloaden.

Copyright 2014 BBT group B.V       |       design & development by KOWdesign.